Sölvesborgs kommun

Christel är ny rektor på Furulundsskolan

Rektor står på skolgården

Välkommen till Furulundsskolan Christel!

Med stort engagemang för att se ungdomar växa trivs Furulundsskolans nya rektor Christel Lundin redan med sitt nya jobb. För henne är det viktigt att vara en synlig och närvarande rektor. Så hälsa gärna när du möter henne i korridoren!

Christel Lundin återvänder till gymnasievärlden efter att senast arbetat som rektor på vuxenutbildningen i Sölvesborg. Hon har en bakgrund som gymnasielärare i svenska och religion men har de senaste 15 åren arbetat som rektor, för bland annat C4 gymnasiet i Kristianstad.

Det ska bli jätteroligt att få arbeta med ungdomar igen, jag har saknat dem. Det är oerhört givande att få följa deras resa genom gymnasiet med hur de utvecklas och lär sig saker för att sedan bli redo att ta klivet ut i arbetslivet, säger Christel.

Christel är sällan på sitt arbetsrum, istället tycker hon att det är viktigt att vara ute i verksamheten och träffa elever och personal.

Jag tror på att arbeta nära och tillsammans för att lyckas med vårt uppdrag. Att ha eleven i fokus och att göra det lilla extra för att dem ska lyckas nå sina mål tror jag skapar en bra grund, säger Christel vidare.

Christel kommer att ansvara för följande program och utbildningar:

  • Bygg- och anläggningsprogrammet
  • Barn- och fritidsprogrammet
  • Ekonomiprogrammet
  • Samhällsvetenskapliga programmet
  • NIU för fotboll

Välkommen Christel – hoppas att du kommer att trivas på den lilla skolan med det stora hjärtat!

Senast uppdaterad:

Skriv ut