Ett extra Digitalt Öppet Hus den 21/4

KOM IN OCH PRATA MED OSS!

Här på sidan kan du under kvällen onsdag den 21 april kl. 18-20 samtala med lärare och elever ifrån våra program. Det går även att få kontakt med syo, specialpedagog och rektor. För er som är intresserade av elitfotbollsgymnasiet finns även de med på länk här.

Här kan du stilla din nyfikenhet och få svar på dina frågor om Furulundsskolans alla program, kurser, körkortsstipendium och mer.

Ansökningswebben är öppen för omval 25 april - 15 maj. Då kan du ändra i din ansökan eller göra en helt ny ansökan. Om du lägger till val under omvalet värderas det på samma sätt som de ansökningar som skickades in under ansökningsperioden.

Vill du veta lite mer om våra program finns informationsfilmer längre ner på sidan.

Länkar kommer att finnas nedan den 21/4. Du går in i samtalet genom att klicka på ikonerna.

EkonomiSamhälle

Naturvetenskap Teknik