Elevkåren

Elevkåren är en ideell förening som ägs av dess medlemmar och verkar inom skolan. Föreningen ansvarar för mycket, allt ifrån hur skolans kiosk ska se ut till att anordna evenemang och inte minst den traditionsenliga balen för 3:orna!

Att vara engagerad inom elevkåren är en förmån, inte nog med att man får chansen att lära känna andra personer, det finns också ett stort inflytande inom elevkåren då man är rösten för just eleverna.

Tror du att du kan bidra till att skolan kan bli en bättre miljö för eleverna? Va med oss!
- Ayman Fares, ordförande för elevkåren.

Elevkåren

Översta raden. Lisa Mandelholm (balansvarig), Arvid Berg (vice ordf), Ayman Fares (ordförande samt balansvarig), Eric Gustafsson (kassör) Wang Seathao (ledamot i evenemangskommittén).

Nedersta raden;
Hanna Norling (ledamot i evenemangskommittén), Hilma Larsson (ledamot i evenemangskommittén), Klara Petersson (ledamot i evenemangskommittén), Emilia Mattisson (ansvarig för sociala medier), Samantha Eriksson (ledamot i evenemangskommittén), Kajsa Damgaard (ledamot i evenemangskommittén).

Balansvariga

Balansvariga: Ayman Fares och Lisa Mandelholm.

Elevkåren i sociala medier