Onsdagen den 21/11 kl. 18:00 öppnar vi skolans portar och välkomnar alla som är intresserade av våra utbildningar. Passa på att träffa elever och personal från våra olika program och få en känsla av vår trevliga skola. Skolledning och Studie- och yrkesvägledare finns också på plats hela kvällen.

Klockan 18:00 håller vi en kort välkomstinformation i aulan där vi berättar om vad som kommer hända under kvällen.

I stora entrén och i matsalen finns det elever som gärna guidar dig runt och informerar om skolan och dess utbildningar. Inne i lektionssalarna berättar varje program om sin verksamhet.

Även Tekniskt Lärcenter (TLC) och Byggprogrammet i Bromölla håller öppet denna kväll. På TLC visas El- och energiprogrammet, Industritekniska programmet samt Gymnasiesärskolan. I Bromölla visas Bygg- och anläggningsprogrammet och här håller vi öppet till 20:30.

I skolrestaurangen bjuds det på fika.

Varmt välkomna!